Aplikoni Tani për Summer Work & Travel

Aplikoni për programin më të kerkuar nga studentet në të gjithë botën. Programi Summer Work & Travel ju jep mundësinë të gjithë ju që plotesoni kushtet, të merrni pjesë në këtë program sezonal veror në SHBA.


  


Aplikoni tani dhe perfaqesuesit tane do t’ju kontaktojne për një intervistë FALAS.

Emri Mbiemer (e domosdoshme)

Adresa Banimit (e domosdoshme)

Qyteti

Emaili

Mosha

Gjinia
 Mashkull Femer

Telefoni

Shteti ku studioni
 Shqipëri Kosovë Tjetër

Emri Universitetit

Programi
 Bachelor Master

Viti

Dega

Vleresoni nivelin tuaj te Anglishtes
 Fillestare Baze Nen Mesatar Mesatar Mbi Mesatare I Avancuar Shkelqyeshem

Programi i Preferuar

A jeni student me kohe te plote?
 Po Jo

Pranoj Kushtet e Perdorimit

Ju lutem vendosi kodin qe shikoni
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.


                                                                                                                   

%d bloggers like this: