Australi, Kanada, SHBA, Angli, Zelande e Re, Austri, Gjermani, Zvicër! Super ofertë e limituar për muajin Gusht 2016!

Tandek_Brochure_draft 05_final_prepress ok-04

Meet the world by gaining a new perspective!

Jepini një vizion ndryshe jetës tuaj duke studjuar jashtë vendit! Sezoni i aplikimeve për programet universitare jashtë vendit po afron, ndaj Tandek u dhuron studentëve të interesuar 30% zbritje për regjistrime në programet: bachelor, master dhe kurse gjuhe intensive.

Tandek ju ofron asistencë të plotë në të gjitha hapat e aplikimit; konsulencën nga stafi i specializuar për aplikimin në ambasadë, përgatitjen e dokumentacionit, gjetjen e akomodimit, siguracion shëndetsor, rezervim të biletës së udhëtimit dhe transfertat e aeroportit.

Agjensia Tandek Exchange your mind është një agjensi me akreditimet dhe çertifikimet e mëposhtme: ICEF, EAIE, New Zealand Education, English Australia, IALC, Canadian Expert, Aussie Specialist.

Oferta është e vlefshme për periudhën 15.08-10.09 2016.

Kriteret: 

  • Dokumentacion identifikimi ( Pasaportë ose Kartë Identiteti)
  • Mbi 16 vjec ( Nuk ka një limit maksimal moshe)
  • Motivim për studime

Rregjistrimi:

  • Aplikantët nga Shqipëria – Tel: +355682060277 ose +35542301616
  • Aplikantët nga Kosova – Tel: +38649650847

Adresa dhe Orari:

Klikoni këtu për adresën

 

 

 

 

 

Blogu
%d bloggers like this: