Australia më pranë se kurrë! Melburne, mësoni Anglisht me këtë SUPER OFERTE!

melbourne_movida

Australia më pranë se kurrë! Melburne, mësoni Anglisht me këtë SUPER OFERTE!

Gjithnjë e më tepër, gjuha angleze shihet si vlerë e shtuar në CV, në programet akademike, në jetën social-kulturore ku përballemi me sfidat e globalizimit.

Ndaj, mos hezito të regjistrohesh nëse:

 1. Je mbi 16 vjeç
 2. Ke tentuar që ta mësosh privatisht por nuk ia ke dalë deri tani
 3. Ke probleme në anglishten e folur
 4. Ke arsye profesionale për ta përmirësuar atë (punë, trajnim, kualifikim)
 5. Të duhet të bësh kërkime shkencore apo publikime në fushën akademike
 6. TË NEVOJITET VËRTET!

…sepse tani “Mëso dhe Jeto në Australi” vjen me cmim special 3,750 EUR.

 • Pagesen per kursin intensiv te gjuhes angleze (6 muaj, 20 ore/jave)
 • Pagesen e regjistrimit ne shkolle
 • Pagesen numrit te studentit
 • Pagesen e konsulences per pergatitjen e dokumentave
 • Pagesen postare
Per regjistrim, nevojitet:

 • Pasaporte e vlefshme biometrike (ose karte identiteti)
 • Pagesa e regjistrimit prej 150 EUR

Adresa: Rr. “Pjeter Budi” 70, 300m mbi Drejtorine e Higjenes

MOS E HUMBISNI KETE MUNDESI!

Për informacion, na kontaktoni me e-mail info@tandek.al , Skype infotandek ose Tel: +355682060277
RREGJISTRIMET MBYLLEN ME DATE 30 TETOR 2014.

 

%d bloggers like this: