australia

Pse Australia është vëndi më i mirë?

Shteti

Australia është një bukuri natyrore me plazhe të bukura, ujërat kristal blu, formime të mahnitshme dhe të lashtë dhe një tokë e pacenuar.Australia është vendi i gjashtë më i madh në botë dhe ka dendësinë më të ulët të popullsisë për kilometër katror.Australia ka 16 të trashëgimisë botërore pronat e listuara me fshatra e saj historike, qytete aktiv, peizazhe të gjalla dhe florës dhe faunës ekzotike të gjithë duke shtuar të apelit të saj unik.Pjesa më e madhe e florës ekzotike të Australisë dhe shtazore nuk mund të gjenden diku tjetër në botë dhe mënyrën e jetesës është një i pakalueshëm.

Kultura dhe zakonet

Kultura dhe doganore përbëhet nga një sixhade të pasur të kombësive përfshirë traditave, legjendave, miteve dhe folklorit. Indigjene ‘Koha Dream “është baza e dhjetëra mijëra viteve të artit shpirtëror vendës dhe kulturës.

Gjuha

Në Australi mbi 200 gjuhë të ndryshme dhe dialekte fliten, duke përfshirë 45 gjuhë indigjene. Gjuhët më të folura (të tjera përveç Anglishtes) janë italiane, greke, Kantoneze, arabisht, Vietnamese dhe Mandarin.

Shtetet dhe territori

Australia është e përbërë nga gjashtë shtete dhe dy territore. Për të mësuar më shumë për secilin shtet dhe territor, përdorni hartën më poshtë:
harta australise

Kushtet e Emigrimit

Nëse keni nevojë për informacione  specifike, aplikim për vizë / ndihmë për procedurat e emigracionit, duke përfshirë dhe procedurën se si të kualifikoheni për punë në Australi, ju lutemi na dërgoni email në info@tandek.al ose telefononi zyrën tonë në +355-4230-1616 ose +355-6820-60277.

Pozicionet e punës

Pozicionet e punës të cilat nevojiten në Australi janë të shumta si Inxhenier, Mekanik, Ekonomist, Elektricist dhe shumë të tjera.  Për më tepër shikoni listën e përditësuar të pozicioneve të punës duke klikuar këtu

 


 

Student_Visa  4

 

%d bloggers like this: