Fillojnë Aplikimet për Summer Work & Travel 2015

New York SWT 2015

Mbas suksesit të madh te aplikimeve për Summer Work and Travel 2014 në 01, Shtator, 2014 do të rifillojnë rregjistrimet për programin më të kërkuar nga studentët nëpër botë!

Programi i shkëmbimit kulturor sezonal ju jep mundesitë të punoni gjatë verës së 2015 në SHBA. Duke aplikuar sa më pare ju do të keni mundësi të përgatiteni për udhëtimin e verës, udhëtimin e kënaqësisë dhe eksperiencave të paharrueshme.

Aplikoni tani duke përfituar edhe cmim më të favorshëm. Për të gjithe studentët që do të rregjistrohen deri në 15 Tetor 2014 do të përfitojne 50 EUR zbritje. Të gjithë aplikantët të cilët do të rregjistrohen në programin e Summer Work and Travel me Tandek Exchange your mind, do të marrin pjesë në një kompeticion dhe fituesi do të marri një biletë për në SHBA. Vëndet për tu rregjistruar janë të limituara. 

 

%d bloggers like this: