IUBH Gjermani

logo-iubh

Kërkesat për profilin e manaxherëve ndërkombëtarë të punësuar ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Shkolla IUBH e Biznesit dhe Manaxhimit, ka pikasur këtë zhvillim dhe e ka reflektuar në orientimin e trajnimeve të ardhshme si shkollë e parë private në sektorët e shërbimit. Me kurset tërheqëse të Bachelor dhe Master, IUBH dëshiron që të vendosë standarde të reja për gjeneratën e re të manaxhmit. Programet karakterizohen nga transferimi i njohurive specifike të lëndëve në mënyrë që diplomat të përballojnë sfidat e manaxhimit. [sections] [section title=”Faktorët e Suksesit“]

 • Ndërkombëtarizimi
 • Orientimi Praktik
 • Reptacioni dhe Cilësia
 • Punësimi

Të studjosh në IUBH, mundëson të bësh karrierë në një mjedis global. IUBH jeton me besimin që anglishtja është gjuha e mësimdhënies dhe ajo që përdoret në kampusin e tij. Mësimdhenia kryhet në anglisht nga lektorë të anglishtes native. Ekspertët nga e gjithë bota dhe fakulteti i IUBH u mësojnë studentevë teknikat e know-how.  IUBH mban bashkëpunime me universitete partnere në Europë, Amerikë, Australi dhe Azi. IUBH ka rreth 60 kombësi të ndryshme në përbërjen e studenteve. [/section] [section title=”Pse IUBH?”] Gjermania është një destinacion i madh për studentët ndërkombëtarë dhe ofron:

 • Arsim universitar të cilësisë të lartë
 • Mundësinë e hyrjes për aplikantët ndërkombëtarë
 • Një mjedis të sigurt dhe mikpritës
 • Standarde të larta të jetesës
 • Perspektiva të shkëlqyera të punësimit
 • Kushtet më të mira arsimore dhe të jetesës    

[/section] [section title=”Akomodimi”] Në kampuset e IUBH gjen konvikt të disponueshëm. Apartamentet janë tërësisht të mobiluara dhe infrastruktruktura e bën jetën studentore akoma më të kenaqshme. Apartamentet për studentët janë vetëm disa hapa larg kampusit. Ato janë të mobiluara komplet dhe të pajisura akses në internet. Fasilitetet e apartamentit, përmbushin shumë mirë kornizën e një kampusi studentor për studim dhe jetese. Për relaksim, gjatë studimeve të tyre, studentët mund të gëzojnë sportet si çiklizmi, ngjitja, noti dhe golfi gjatë verës dhe skiimi, snowboard, ice climb gjatë dimrit. [/section] [section title=”Certifikimet”] iubh_premiumsiegel_rosette_en_web   Çertifikim në Aviacion: 1 semestër kurs në Manaxhim Aviacioni, Campus Bad Honnef Çertifikim ne Pasuri te Paluajtshme Hoteleri: 2 javë kurs veror në 4 module në 3 ditë/javë, Campus Bad Honnef + Bad Reichenhall   [/section] [section title=”Kampuset”] [tabs] [tab title=”Kampusi Bad Honnef”] Kampusi Bad Honnef: Shkolla e Biznesit dhe Menaxhimit IUBH është e vendosur në Parkun Historik Shën Anno, një park i madh në mes të qendrës së qytetit të Bad Honnef. Çdo gjë që ka nevojë një student për të studjuar dhe për t’u ndjerë shumë mirë mund të gjejnë në IUBH: mësim në sallat e seminareve që janë të nivelit të lartë të pajisura me pajisjet më të mira moderne, trajnim të programeve soft në një qendër kompjuterash të përditësuar, kampus të gjerë të internetit dhe e-mailit, bibliotekë me bazat e të dhënave për kërkime në internet dhe një kuzhinë demonstrimi për seminare praktike të studentëve të menaxhimit të hotelerisë. E gjitha kjo, shërben për të ofruar kushtet për një mësimdhënie dhe trajnim të cilësisë së lartë.   [/tab] [tab title=”Kampusi Bad Reichenhall”] Kampusi Bad Reichenhall: Shkolla e Biznesit dhe Menaxhimit IUBH ofron një lokalitet tjetër të studimit në Bad Reichenhall, në zemër të rajonit të Berchtesgadener Land. Ky kampus është ndërtuar në 2009. Arkitektura moderne e këtij kampusi e bën studimin një kënaqësi. Kampusi ashtu si edhe Bad Honnf, ofron shumë fasilitete të jetës studentore për ta bërë atë një përvojë të paharruar. Aty gjenden kafenetë “Charly’s Lounge” bar dhe “Dallmayr Coffee & Bar” ose restorantet që shërbejnë vakte të freskëta e të shëndetshme si “the anno”. Gjithashtu, studentët kanë hapësira për studim dhe relaksim vetëm disa hapa larg kampusit   [/tab][/tabs] [/section] [section title=”Programet Internacionale të Biznesit”] [tabs] [tab title=”Bachelor”]

 • Manaxhim Aviacioni: 6 semestra, diplomë: Bachelor të Arteve, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Aviacioni Ndërkombëtar: 7 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Eventesh Ndërkombëtare: 6 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar: 6 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim i Hotelerisë: 5 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef + Bad Reichenhall
 • Manaxhim i Mikpritjes Ndërkombëtar: 7 semestra, diplomë: Bachelor i Dyfishtë, përfshin një vit studim jashtë, Campus Bad Honnef + Bad Reichenhall
 • Manaxhim Marketingu Ndërkombëtar: 6 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Turizmi: 6 semestra, diplomë: Bachelor of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Turizmi Ndërkombëtar: 7 semestra, diplomë: Bachelor i Dyfishtë, përfshin një vit studimi jashtë, Campus Bad Honnef + Bad Reichenhall

 [/tab] [tab title=”Master”]

 • Manaxhim Ndërkombëtar: 4 semestras, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar-Hoteleri: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar i Marketingut: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar Financë dhe Kontabilitet: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar Aviacion: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar Burime Njerëzore: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar Kujdes Shëndetësor: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar · Manaxhim IT: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim Ndërkombëtar · për diplomat që nuk janë në degën e Biznesit: 5 semestra, diplomë: Master of Arts, Campus Bad Honnef
 • Manaxhim i Turizmit dhe Logjistikës: 4 semestra, diplomë: Master of Arts, 

[/tab] [/tabs] [/section] [/sections]

Tandek Exchange your mind është përfaqësues zyrëtar i IUBH  për Shqipërinë.

SHKARKONI tani aplikimin për në IUBH. Aplikim për Bachelor | Aplikim për Master

Kontaktoni me Tandek Exchange your mind për të filluar procedurën e aplikimit  email:info@tandek.al ose Tel: +355682060277

Blogu
%d bloggers like this: