Kampe Verore në Europë, Angli, SHBA dhe Kanada!

Summer-camp

 

Kampe Verore në Europë, Angli, SHBA dhe Kanada!
Fëmijët tuaj do të kalojnë kohë të dobishme duke frekuentuar dhe kombinuar kurse të gjuhëve të huaja me aktivitetet sportive, sociale apo turet kulturore. Ata do të gezojnë supervizionim dhe këshillim nga profesionistë në një ambjent të sigurt me shërbime cilësore.
Mësimi, miqësia dhe argetimi janë të garantuara në Kampet Verore!
Destinacionet e ofruara: SHBA, Angi, Gjermani, Zvicër, Francë, Spanjë, Pragë.
Kufiri i moshës: 8-17 vjeç
Kohëzgjatja: 2 javë minimumi.

Përfshihet:

  • Akomodimi dhe ushqimi në kampus ose pranë familjeve 
  • Mesimi i gjuhës Angleze/Gjermane/Franceze/Spanjolle
  • Aktivitete fakultative
  • Aktivitete sportive
  • Vizita nëpër muze, park argëtimi, kopësht zoologjik etj

Cmimet variojnë sipas programit. Për të kërkuar një preventiv për njërin nga programet mund të kontaktoni në info@tandek.al ose në +355682060277 , +35542301616

Aplikimet janë të hapura! Aplikoni sa më parë pasi vendet janë të kufizuara!

%d bloggers like this: