german-  Berlin Berlini në vitet e fundit është shfaqur si një nga qytetet më me jetë dhe interesante në Europë. Një qytet që mirëpret artistë të rinj, me të vërtetë një atmosferë shumë stimuluese për një kurs gjermanisht në Gjermani. Berlini është një qytet në lëvizje të vazhdueshme, plot kënaqësi dhe argëtim ku ngjarjet kulturore e bëjnë një qytet në mesin e kryeqyteteve kryesore kulturore të Evropës, por ende me një kosto më të ulët të jetesës se shumë qytete të tjera të mëdha.


heidelberg

Heidelberg. Qyteti i famshëm i universitetit është një zgjedhje e natyrshme për një kurs gjerman. Dominuar nga kalasë imponuar mbi luginën Neckar lumit, qyteti, i dashur me romantiket, festohet nga artistët dhe poetët, ruan atmosferën e saj dhe magjinë e piktoresk të saj më të bukur dhe të.


 

darmstadtDarmstadt. Qyteti i famshëm i universitetit është një zgjedhje e natyrshme për një kurs gjerman. Dominuar nga kalasë imponuar mbi luginën Neckar lumit, qyteti, i dashur me romantiket, festohet nga artistët dhe poetët, ruan atmosferën e saj dhe magjinë e piktoresk të  saj më të bukur dhe të.

 

Kontaktoni me Tandek Exchange your mind për të filluar procedurën e aplikimit  email:info@tandek.al ose Tel: +355682060277

 

 

%d bloggers like this: