Mësoni Anglisht në New York ! Super Promocion Verë 2014

New York offer 4800

Mësoni anglisht në vënde anglisht-folëse dhe përjetoni eksperiencë amerikane jetësore për 12 muaj në New York ose New Jersey.

Gjithnjë e më tepër, gjuha angleze shihet si vlerë e shtuar në CV, në programet akademike, në jetën social-kulturore ku përballemi me sfidat e globalizimit.

Ndaj, mos hezito të regjistrohesh nëse:

 1. Je mbi 16 vjeç
 2. Ke tentuar që ta mësosh privatisht por nuk ia ke dalë deri tani
 3. Ke probleme në anglishten e folur
 4. Ke arsye profesionale për ta përmirësuar atë (punë, trajnim, kualifikim)
 5. Të duhet të bësh kërkime shkencore apo publikime në fushën akademike
 6. TË NEVOJITET VËRTET!

…sepse tani “Mëso dhe Jeto në SHBA” vjen me cmim special $4800, perfshire dhe bileten vajtje ardhje.

 • Pagesen per kursin intensive te gjuhes angleze (12 muaj, 20 ore/jave)
 • Pagesen e regjistrimit ne shkolle
 • Pagesen numrit te studentit
 • Pagesen per takimin per vize studentore (F1) ne Ambasaden Amerikane
 • Pagesen e konsulences per pergatitjen e dokumentave
 • Pagesen postare
 • Bileten e udhetimit vatje-ardhje
Per regjistrim, nevojitet:

 • Pasaporte e vlefshme biometrike (ose karte identiteti)
 • Pagesa e regjistrimit prej $210

Adresa: Rr. “Pjeter Budi” 2, 300m mbi Drejtorine e Higjenes

MOS E HUMBISNI KETE MUNDESI!

Për informacion, na kontaktoni me e-mail info@tandek.org , Skype infotandek ose Tel: +355682060277
RREGJISTRIMET MBYLLEN ME DATE 20 MAJ 2014.

 

Blogu
%d bloggers like this: