Tandek Exchange your mind, është një agjenci e cila ofron shërbime për programe që kanë në qëndër kryesisht studentët shqiptarë të cilët dëshirojnë të përfitojnë përvoja të shkëmbimit  kulturor, të formohen dhe kualifikohen jashtë Shqipërisë që të jenë të përgatitur të përballen me sfidat dhe dinamikën e globalizimit. Tandek u themelua në Shkurt 2013 dhe vazhdon të operojë suksesshëm si agjenci që siguron cilësi, besueshmëri, korrektësi dhe seriozitet në shërbimet që ofron.

Unë mbaj mend të gjitha emocionet në ditët e para të krijimit të qendrës tonë dhe unë jam po aq i pasionuar tani për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të këshillimit.”

Erion Kosovrasti, Founder

despre

Çfarë ofron?

  •   Shërbime konsulencë për programe akademike jashtë vendit (Bachelor, Master ose PHD)
  •   Bursa në SHBA
  •   Programe të shkëmbimit kulturor (Work and Travel në SHBA, Work and Travel në Francë)
  •   Gjimnaz në SHBA – Academic Year Program (AYP)
  •   Kamp Veror në Angli, SHBA, Gjermani etj.
  •   Programe të gjuhës së huaj 3, 6 ose 12 mujore në SHBA, Kanada, Australi, Angli, Maltë dhe Afrikë e Jugut
  •   Work & Study në Angli
  •   Konsulencë për aplikim të suksesshëm të dokumentacionit që nevojitet për viza Amerikane, Kanadeze, Angleze, Australiane etj…
  •   Informacion dhe përditësim për intership dhe aktivitete studentore brenda dhe jashtë vendit

 

 

%d bloggers like this: