Tandek gjatë prezantimit të Summer Work and Travel në UNT

Prezantimi i Summer Work and Travel në UNT

Prezantimi i Summer Work and Travel në UNT

Prezantimi i Summer Work and Travel në UNT. Agjensia Tandek Exchange your mind sot më datë 27 Mars 2014 prezantoi perpara studenteve te Universitetit Nderkombetar të Tiranes program veror per punesim dhe shkembim kulturor Summer Work and Travel.

Duke marre shkas edhe nga perfundimi i afatit te rregjistrimit ne program disa studente u rergjistruan mbas mbarimit te prezantimit ne program ndersa shume te tjere kontaktuan me personat pergjegjes per te marre pjese ne kete program.

Blogu
%d bloggers like this: