Tandek prezanton programin Summer Work and Travel në Universitetin Medikandent

Eshtë e prezantuar sot më 11 Mars 2014, pranë Universitetit “Medikadent” programi më i famshëm për studentët “Summer Work & Travel USA”. Programi paraqiti shumë interes tek studentët të cilët u njohën me procedurat e një prej programeve më të reja në Shqipëri. Programi u ofron studentëve mundësinë e shkëmbimit kulturor nepërmjet mundësisë së punësimit sezonal në zonat më turistike të SHBA si dhe mundësinë e udhëtimit në atraksionet e SHBA.

Më poshtë disa foto nga prezantimi.

%d bloggers like this: