Programe Bachelor

IUBH Gjermani € 5,495 / Semester

Kërkesat për profilin e manaxherëve ndërkombëtarë të punësuar ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Shkolla IUBH e Biznesit dhe Manaxhimit, ka pikasur këtë zhvillim dhe e ka reflektuar në orientimin e trajnimeve të ardhshme si shkollë e parë private…
 • Starts From July 30, 2016
Procedura Falas

European University €5,900 / Semester

Themeluar në vitin 1973, European University (EU) është një shkollë ndërkombëtare e biznesit, trefish e akredituar me shumë kampuse. Përveç kësaj, ofron klasa dinamike, me numër të vogël studentësh ku mësimdhënia është në anglisht. Studentët e EU-së, gjithashtu, kanë mundësi…
 • Duration 1 - 3 Vite
 • Starts From June 30, 2016

Australian Catholic University

Universiteti Australian Catholic (ACU) është një universitet publik në Australi, i cili aktualisht ka më shumë se 24,000 studentë, duke përfshirë rreth 3.280  studentë ndërkombëtarë të cilët vijnë nga më shumë se 85 vende për të studiuar në Australi.   ACU…
 • Duration 1 - 5 Vjet
 • Starts From July 1, 2016
Procedura Falas

IBS-Business School

Misioni IBS është që të ofrojë programe në gjuhën angleze dhe programe të edukimit në biznes dhe fushat e menaxhimin të lidhura me njerezit dhe që kanë impakt të rëndësishem ekonomik dhe kulturor. IBS udhëhiqet nga kërkesat e tregut; të…
 • Duration 1-3 vite
 • Starts From February 25, 2018

Programe Master

IUBH Gjermani € 5,495 / Semester

Kërkesat për profilin e manaxherëve ndërkombëtarë të punësuar ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Shkolla IUBH e Biznesit dhe Manaxhimit, ka pikasur këtë zhvillim dhe e ka reflektuar në orientimin e trajnimeve të ardhshme si shkollë e parë private…
 • Starts From July 30, 2016
Procedura Falas

European University €5,900 / Semester

Themeluar në vitin 1973, European University (EU) është një shkollë ndërkombëtare e biznesit, trefish e akredituar me shumë kampuse. Përveç kësaj, ofron klasa dinamike, me numër të vogël studentësh ku mësimdhënia është në anglisht. Studentët e EU-së, gjithashtu, kanë mundësi…
 • Duration 1 - 3 Vite
 • Starts From June 30, 2016

Australian Catholic University

Universiteti Australian Catholic (ACU) është një universitet publik në Australi, i cili aktualisht ka më shumë se 24,000 studentë, duke përfshirë rreth 3.280  studentë ndërkombëtarë të cilët vijnë nga më shumë se 85 vende për të studiuar në Australi.   ACU…
 • Duration 1 - 5 Vjet
 • Starts From July 1, 2016
Procedura Falas

IBS-Business School

Misioni IBS është që të ofrojë programe në gjuhën angleze dhe programe të edukimit në biznes dhe fushat e menaxhimin të lidhura me njerezit dhe që kanë impakt të rëndësishem ekonomik dhe kulturor. IBS udhëhiqet nga kërkesat e tregut; të…
 • Duration 1-3 vite
 • Starts From February 25, 2018

Programe Mjeksie

Procedura Falas

IBS-Business School

Misioni IBS është që të ofrojë programe në gjuhën angleze dhe programe të edukimit në biznes dhe fushat e menaxhimin të lidhura me njerezit dhe që kanë impakt të rëndësishem ekonomik dhe kulturor. IBS udhëhiqet nga kërkesat e tregut; të…
 • Duration 1-3 vite
 • Starts From February 25, 2018

Programe PhD

Australian Catholic University

Universiteti Australian Catholic (ACU) është një universitet publik në Australi, i cili aktualisht ka më shumë se 24,000 studentë, duke përfshirë rreth 3.280  studentë ndërkombëtarë të cilët vijnë nga më shumë se 85 vende për të studiuar në Australi.   ACU…
 • Duration 1 - 5 Vjet
 • Starts From July 1, 2016
%d bloggers like this: