Warning: The magic method CityBook_Addons::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-addons.php on line 90

Warning: The magic method Esb_Class_User::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-user.php on line 64

Warning: The magic method CTH_Woo_Payments::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-woo-payments/citybook-woo-payments.php on line 88
July 2020 - Tandek
Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: July 2020

Me një numër të konsiderueshëm të universiteteve të kualifikuar dhe qyteteve tërheqëse të mbushura me art dhe me jetën e gjallë të natës, nuk është çudi që mijëra studentë nga e gjithë bota vendosin të ndjekin ambiciet e tyre akademike në Gjermani. Gjermania është një ndër vendet e pakta në botë me tarifa të ulëta …

 • July 20, 2020
 • 1330
 • Comments Off on Gjermania, Destinacioni juaj i Studimeve
Read more

Aplikimi për vizë studentore angleze, është pak më ndryshe nga aplikimet e vizave të tjera, pasi pjesa më e madhe e aplikimit dhe proçedurës zhvillohet online. Hapat që duhet të ndiqni përpara se të caktoni dhe të shkoni në takim Fillimisht ju duhet të klikoni tek Apliko për vizë në Mbretëri të Bashkuar, për të zgjedhur …

 • July 17, 2020
 • 7821
 • Comments Off on Viza Studentore Angleze – Aplikimi dhe Proçedura
Read more

Gëzuar Ditëlindjen Amerikë! Gëzuar të gjithë studentëve tanë që vazhdojnë të ndjekin karrierën dhe ëndrrat e tyre në Amerikë! Jemi shumë të lumtur që na keni bërë pjesë të rrugëtimit tuaj dhe shumë krenarë për sukseset tuaja! Mbi 1,000,000 studentë internacionalë, kanë zgjedhur SHBA-të si destinacionin e së ardhmes tyre, duke e bërë kështu vendin …

 • July 3, 2020
 • 1474
 • Comments Off on US,“The Land of the Free and Home of the Brave,” Happy 4th of July!
Read more

Sot më 1 Korrik, së bashku me vendasit, festojnë edhe shtetasit potencialë të së nesërmes, studentët internacionalë, të cilët zgjodhën Kanadanë si vendin e tyre të së ardhmes. TANDEK, gëzon së bashku me ju për mundësitë dhe sukseset tuaja dhe gjithashtu ju falenderon që na bëtë pjesë të rrugëtimit tuaj. Për dekada me rradhë, Kanada-ja …

 • July 1, 2020
 • 1463
 • Comments Off on O’ Canada, vendi i mundësive të panumërta, Happy Birthday!
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password