Warning: The magic method CityBook_Addons::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-addons.php on line 90

Warning: The magic method Esb_Class_User::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-user.php on line 64

Warning: The magic method CTH_Woo_Payments::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-woo-payments/citybook-woo-payments.php on line 88
October 2020 - Tandek
Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: October 2020

Tirana Study Fair, panairi virtual që rezultoi një sukses i vërtetë… Me rregjistrimin e 1500 studentëve dhe pjesëmarrjen e 40 universiteteve dhe kolegjeve nga SHBA, Kanada, Europë dhe Mbretëri e Bashkuar. Gjatë panairit, studentët patën mundësi të konsultoheshin me përfaqësuesit e universiteteve, kolegjeve si: Seneca College, Kanada Niagara College, Kanada Toronto School of Management, Kanada …

  • October 27, 2020
  • 1007
  • Comments Off on Tirana Study Fair
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password