Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Tirana Study Fair

Tirana Study Fair

Tirana Study Fair, panairi virtual që rezultoi një sukses i vërtetë…

Me rregjistrimin e 1500 studentëve dhe pjesëmarrjen e 40 universiteteve dhe kolegjeve nga SHBA, Kanada, Europë dhe Mbretëri e Bashkuar.

Gjatë panairit, studentët patën mundësi të konsultoheshin me përfaqësuesit e universiteteve, kolegjeve si:

Seneca College, Kanada

Niagara College, Kanada

Toronto School of Management, Kanada

Hansa Language Centre, Kanada

Centennial College, Kanada

Westcliff University, SHBA

Florida International University FIU, SHBA

Dignity Health Global Education (DHGE), ONLINE

On Campus (përfaqësues i +20 universiteteve), SHBA, Europë, Mbretëri e Bashkuar

KDG University of Applied Sciences and Arts, Belgjikë

Munich Business School, Gjermani

GBSB Global Business School, Spanjë

London South Bank, Mbretëri e Bashkuar

EU Business School, Barcelonë, Gjenevë, Montreux, Mynih

University West, Suedi

Nuova Accademia Di Belle Arti NABA, Itali

Për të gjithë studentët të cilët janë të interesuar të ndjekin studimet jashtë vendit, Tandek ju astiston me:

  • Këshillim për studime
  • Aplikim për shkollë
  • Aplikim për vizë
  • Aplikim për akomodim
  • Biletë fluturimi
  • Asistencë në hapjen e llogarisë bankare në destinacionin e zgjedhur

  • October 27, 2020
  • 1215
  • Comments Off on Tirana Study Fair

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password