Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: April 2021

Si duhet të shkruajmë një Cover Letter? Për të patur sukses ndiqni hapat e mëposhtëm: Bëni kërkime Fillimisht analizoni se çfarë kërkon punëdhënësi. Lexoni me vëmendje informacionet dhe kërkesat në lidhje me pozicionin e punës, në mënyrë që të identifikoni kualifikimet dhe vlerat që punëdhënësi pret të ketë një kandidat. Përveç aftësive tuaja personale, shtoni …

  • April 2, 2021
  • 807
  • Comments Off on Hapat për një Cover Letter të suksesshme
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password