Warning: The magic method CityBook_Addons::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-addons.php on line 90

Warning: The magic method Esb_Class_User::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-user.php on line 64

Warning: The magic method CTH_Woo_Payments::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-woo-payments/citybook-woo-payments.php on line 88
June 2021 - Tandek
Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: June 2021

Të zgjedhësh ku dhe çfarë të studiosh gjithmonë do jetë konfuzuese për studentët. Konsultimi me njerëz të trajnuar dhe të çertifikuar është mënyra më e mirë për të bërë zgjedhjen e duhur. Për t’ju orientuar sado pak, po ju drejtojmë hapat që duhet të ndiqni për aplikime të suksesshme. Destinacioni Çdo student si pikënisje duhet …

 • June 25, 2021
 • 1603
 • Comments Off on Çfarë duhet të dish përpara se të aplikosh në një universitet jashtë vendit
Read more

Numri i studentëve të pranuar nga universitetet në Suedi është rritur ndjeshëm për vitin akademik 2021 sipas statistikave nga Këshilli Suedez i Arsimit të Lartë. Shifrat tregojnë se në vitin 2021, numri i studentëve të pranuar që nuk ishin arsimuar më parë në Suedi ishte rritur nga 27,746 vitin e kaluar në 28,666. Studentët e …

 • June 21, 2021
 • 1328
 • Comments Off on Rriten pranimet e studentëve nga universitetet në Suedi
Read more

Ngarkesa e sezonit, volumi i lëndëve për tu përvetësuar nuk i favorizon gjëndja e ngarkuar emocionale. Vullneti edhe qetësia janë çelësi kryesor për arritjen e rezultatit që dëshironi. Disa këshilla që mund t’ju vijnë në ndihmë i gjeni më poshtë: Organizohu Mundohu të sigurosh kohën e duhur për të përvetësuar secilën lëndë. Organizo mënyrën e …

 • June 11, 2021
 • 986
 • Comments Off on 5 mënyra për të përballuar stresin e provimeve
Read more

Maturantët shqiptarë shpejt do të mbyllin ciklin e studimit të gjimnazit i cili finalizohet me testet e detyruara si; gjuhë e huaj, gjuhë shqipe dhe letërsi, matematikë dhe lëndë me zgjedhje. Teksa koha kalon, emocionet shtohen… Koha është e çmuar dhe meqënëse maturantët kanë 4 ditë kohë që të përvetësojnë njohuritë e fituara për çdo …

 • June 8, 2021
 • 976
 • Comments Off on ZBATONI 10 KËSHILLAT PËR PËRGATITJEN E PROVIMEVE
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password