Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: September 2021

395 universitete dhe kolegje, të cilat ofrojnë rreth 50.000 programe studimi. Aplikimet bëhen nëpërmjet UCAS Afate të ndryshme aplikimi në universitete Përfitohen BURSA Tarifat e akomodimit janë më të larta në qytetet e mëdha Duhet të aplikoni për vizë & të çertifikoni gjuhën (IELTS,TOEFL,Duolingo) Akomodimi në kampus është më i rekomandueshëm për studentët e vitit …

 • September 29, 2021
 • 887
 • Comments Off on 7 Gjërat që duhet të dini rreth studimeve në Mbretërinë e Bashkuar
Read more

Nëse jeni duke menduar të aplikoni për master, mund të pyesni veten nëse përfitimet që do merrni e tejkalojnë koston e tij (spoiler, they do!). Na lejoni t’ju tregojmë se si ju mund ta përdoni diplomën tuaj Master për të ndërtuar karrierën tuaj. Ndërtoni aftësitë tuaja Para se të hidheni në numrat e punësueshmërisë, le …

 • September 16, 2021
 • 765
 • Comments Off on Sa ndikim ka Masteri në punësimin tuaj
Read more

Mendimi i të folurit publik është i mjaftueshëm për shumicën prej nesh që të na “këputen gjunjët”. Në fund të fundit të mësojmë të shprehim idetë tona në publik kërkon praktikë dhe disa këshilla të thjeshta që mund të bëjnë çdo kënd të shkëlqejë në ‘Public Speaking’. Po ju prezantojmë 4 nga mënyrat efektive Fokusohu …

 • September 16, 2021
 • 818
 • Comments Off on 4 Mënyra për të kontrolluar nervozizmin e të folurit në publik
Read more

Përgjithësisht, programet Bachelor of Arts përqëndrohen tek shkencat humane, ndërsa programet Bachelor of Science kanë në fokus matematikën dhe shkencat. Të zgjedhësh një degë është një detyrë shumë sfiduese për pjesën më të madhe të studentëve.  Le të themi se disiplinën e zgjodhëm, po programin? Bachelor of Arts apo Bachelor of Science? Disa kolegje/universitete ofrojnë …

 • September 14, 2021
 • 714
 • Comments Off on Si të dallojmë Bachelor of Arts nga Bachelor of Science
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password