Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Studime në Itali – Universita Cattolica del Sacro Cuore

Përshendetje,
Jam Ador Kociraj dhe prej dy vitesh frekuentoj një master shkencor në Management në Università Cattolica në Milano.
Në pritje te Internshipeve të shumta të ofruara nga Universiteti për këtë program, punoj part-time në Zyrën e studentëve të huaj.
Do ishte kenaqësi e vecante nëse do mund të takoheshim për të diskutuar mbi programet e ndryshme, në gjuhen angleze ose italiane, të ofruara në Universitetin tonë
Ju pres në zyrën e Tandek më datë 27 Janar 2020 nga ora 14:00 – 18:30.

Disa fakte mbi universitetin

Universita Cattolica del Sacro Cuore është universiteti më i madh privat në Europë dhe universiteti më i madh Katolik në botë.

 

 

Disa statistika mbi Universitetin:

 • QS Employability ranking 2019: n.1 In Italy for students-employers connection
 • QS Employability ranking 2018: within first 100 worldwide
 • QS Partnerships with Employers 2018: 77th worldwide
 • 12 of our disciplines feature in the top 250 QS World University Rankings by Subject 2018 or higher

12 Fakultete me programe në:

 • Management
 • Medicine
 • Marketing
 • Communication
 • Finance
 • International business
 • International relations
 • Agricultural economics … etj

4 Kampuse – Milano – Piacenza – Romë – Brescia

Mund të studioni në Italisht ose Anglisht

Shikoni degët Bachelor dhe Master në Universita Cattolica del Sacro Cuore.

Për të gjithë studentët që aplikojnë me ne, nuk paguajnë tarifën e aplikimit prej 75 EUR

Studentët dhe prindërit e interesuar për të marrë pjesë në këtë event janë të lutur të rregjistrohen në hapësirën e mëposhtme.

TAKIMI I KONSULENCES ESHTE FALAS.

Tel : 042301616

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password