Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel
Studioni në Kanada

Studioni në Kanada

Studioni ne Kanada, eshte seminari i rradhes i cili ben bashke serish Seneca College dhe Tandek, perfaqesues ekskluziv i ketij institucioni. Organizojme ne 3 dite, 3 seminare ne 3 qytete; Tirane, Durrës e Fier per t’ju ofruar keshillim dhe mbeshtetje lidhur procesin e plote te aplikimit.
Duke ofruar nje larmi te gjere programesh, Seneca College i afrohet kerkesave per zgjedhjen e pershtatshme te drejtimit te karrieres tuaj.
Fakte interesante:

28,000 studentë full time

Më shumë se 8,000 studentë diplomohen çdo vit

Studentë nga 140 vende të ndryshme

Më shumë se 150 programe full time:

  • 12 Bachelor’s Degrees
  • 71 College Diplomas
  • 28 Advanced Diplomas
  • 21 College Certificates
  • 46 Post-graduate certificates

Studentët dhe prindërit e interesuar për të marrë pjesë në këtë event janë të lutur të rregjistrohen në hapësirën e mëposhtme. TAKIMI I KONSULENCES ESHTE FALAS.

Takimi do mbahet në:

Tiranë – Hotel Plaza, Salla Dora d’istria – data 29 Tetor , ora 16:00

Durrës – Hotel Arvi – data 30 Tetor, ora 16:00

Fier – Hotel Fieri – data 31 tetor, ora 16:00

Për më shumë informacione ju lutem kontaktoni në:

📞+355 68 2060 277

📞+355 4230 1616

📞 +355 68 2060 277 Viber/Whatts App

📩info@tandek.al

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password