Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

University West – Studime në Suedi

Vjen për herë të parë në Shqipëri, në mënyre ekskluzive si përfaqësues i University West z. Tomas Bengsston.

Me akreditime të ndryshme ndërkombëatre, University West së bashku me Tandek organizon seminarin Studime në Suedi, më date 13 Mars, në Hotel Plaza Tiranë, Salla Marin Barleti në orën 17:30. (Regjistrohuni më poshtë)

6 arsye për të studjuar në Suedi

  • Ambjent ndërkombëtar
  • Mundësi punësimi në kompani internacionale
  • Universitete prestigjoze
  • Gjuha angleze flitet në të gjithë vendin
  • Shtet i sigurtë dhe shumë modern
  • Praktika universitare në çdo degë

Programet Bachelor:

International Programme in Politics and Economics – IPPE (3 years)
Full-time, on campus, 180 credits

Programet Master:

Master in Finance (1 year)
Full-time, on campus, 60 credits

Master in International Business (1 year)
Full-time, on campus, 60 credits

Master in IT and Management (1 year)
Full-time, on campus, 60 credits

Work Integrated Political Studies (2 years)
Full-time, on campus, 120 credits

Master in Manufacturing Engineering (1 year)
Full-time, on campus, 60 credits

Master in Manufacturing Engineering (2 years)
Full-time, on campus, 120 credits

Master in Robotics and Automation (1 year)
Full-time, distance learning, 60 credits

Master in Robotics and Automation (1 year)
Full-time, on campus, 60 credits

Master in Robotics and Automation (2 years)
Full-time, distance learning, 120 credits

Master in Robotics and Automation (2 years)
Full-time, on campus, 120 credits

Master in Child and Youth Studies (2 years)
Part-time, distance learning, 60 credits

Master in Child and Youth Studies (4 years)
Part-time, distance learning, 120 credits

Studentët dhe prindërit e interesuar për të marrë pjesë në këtë event janë të lutur të rregjistrohen në hapësirën e mëposhtme.

Procedurat nga Tandek ofrohen pa pagesë

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password