Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Rreth Nesh

Misioni ynë

Tandek Exchange your mind, është një agjenci e cila ofron shërbime për programe që kanë në qëndër kryesisht studentët shqiptarë të cilët dëshirojnë të përfitojnë përvoja të shkëmbimit kulturor, të formohen dhe kualifikohen jashtë Shqipërisë që të jenë të përgatitur të përballen me sfidat dhe dinamikën e globalizimit. Misioni ynë është që nëpërmjet programeve tona, të ndihmojmë njerëzit të kuptojnë, përthithin njohuri dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në mënyrë që të jetojnë në harmoni me diversitetin e Botës dhe t’u bëjnë ballë sfidave të globalizimit.
Tandek u themelua në Shkurt 2013 dhe vazhdon të operojë suksesshëm si agjenci që siguron cilësi, besueshmëri, korrektësi dhe seriozitet në shërbimet që ofron. Tandek siguron profesionalizëm, korrektësi dhe besueshmëri në shërbimet që ofron.

“Unë mbaj mend të gjitha emocionet në ditët e para të krijimit të qendrës tonë dhe unë jam po aq i pasionuar tani për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të këshillimit.”

Erion Kosovrasti, Co-Founder
756
Eksperienca
60
Programe
2240
Studentë
87
Shtete

Skuadra jonë

Erion Kosovrasti

Drejtor Ekzekutiv

ekosovrasti@tandek.al

Drenica Rrahmani

Program Director

drrahmani@tandek.al

Sara Myrteza

Asistente Administrative

info@tandek.al

Need more information

Get in Touch

What they say about us

Çfarë thonë njerëzit për ekperiencat e tyre me Tandek.
What people say about their experiences with Tandek.

New Event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password