Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Tag: studimeneangli

Aplikimi për vizë studentore angleze, është pak më ndryshe nga aplikimet e vizave të tjera, pasi pjesa më e madhe e aplikimit dhe proçedurës zhvillohet online. Hapat që duhet të ndiqni përpara se të caktoni dhe të shkoni në takim Fillimisht ju duhet të klikoni tek Apliko për vizë në Mbretëri të Bashkuar, për të zgjedhur …

  • July 17, 2020
  • 7734
  • Comments Off on Viza Studentore Angleze – Aplikimi dhe Proçedura
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password