Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Tag: studionineslloveni

sLOVEnia, the country with the LOVE in it, shtrihet në zemër të Europës midis Italisë, Austrisë, Hungarisë dhe Kroacisë. Pozicioni i favorshëm gjeografik, bukuritë natyrore, ndërthurja e alpeve me detin, janë një ndër arsyet kryesore përse Sllovenia duhet vizituar të paktën vetëm një herë në jetë. Po përpos kësaj, cilat janë arsyet pse duhet të …

  • June 30, 2020
  • 1205
  • Comments Off on Slovenia, destinacion perfekt për studime!
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password