Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Work and Travel Francë

Work and Travel ne Francë

Programi “Work and Travel ne France” është program i shkëmbimit kulturor për të rinjtë e huaj që dëshirojnë të fitojnë përvojë pune dhe jetese në Francë. Në këtë mënyrë, ju zbuloni atraksionet bregdetare të Cote d’Azur, vendpushimet e skive të Alpeve, plazhet e Atlantik-ut, bukuritë e Provence apo sharmin e Parisit. Ju keni mundësi të zgjidhni destinacionin tuaj dhe industrinë franceze që ju dëshironi të punoni. Një mundësi unike për të financuar qëndrimin tuaj, zbulimin e vendeve me burime të panumërta kulturore, natyrore dhe njerëzore nëpërmjet punës së garantuar.

Kushtet për të marrë pjesë

 • Mosha: 18-35 vjeç
 • Student me kohë të plotë i një institucioni të arsimit të lartë.
 • Pasaportë e vlefshme për kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj
 • Nivel mesatar i frëngjishtes
 • Fonde te mjaftueshme financiare gjate qëndrimit tuaj
 • Kohëzgjatja: deri në 3 muaj gjatë pushimeve verore shkollore

Asistencat e Tandek dhe sponsorit pas mbërritjes

 • Ndihmë dhe informacion
 • 2 netë sigurim strehimi në momentin e mbërritjes
 • Ndihma dhe udhëzime për marrjen e lejes së përkohshme të punës
 • Këshillim për të adresuar qëndrimin tuaj, takim për informacion praktik…)
 • Udhëzues për pjesëmarrësit, në frëngjisht
 • Rregullim i CV-së dhe letrës suaj të motivimit
 • Akses në internet
 • Qasja në vendet e hapura të punës, informacion për akomodimit dhe për hapjen e një llogarie bankare
 • Informacion mbi sistemin e taksave vendore
 • Asistencë gjatë gjithë qëndrimit tuaj
 • Kartë telefonit për thirrjet tuaja ndërkombëtare
 • Organizime social-kulturore, vizita, ekskursione …

Opsioni “Pozicioni i punës i garantuar” ofron

 • Një ofertë pune nga një punëdhënës në Francë (në hotel, restorant, shitje, qëndra pushimi apo tjetër që kërkon trajnim të veçantë)
 • Siguracion shëndetësor dhe siguracion për aksidentet
 • Ndihmë dhe informacion para nisjes tuaj
 • 2 netë strehim në arritje
 • Takimi orientimi pas mbërritjes (këshilla për të adresuar qëndrimin tuaj, informacion praktik …)

Na kontaktoni për më shumë informacion në info@tandek.al

Informacione të tjera:

Aleanca Franceze Tiranë

Ambasada Franceze Tiranë

New Event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password