Rreth nesh

Misioni ynë

Tandek Exchange your mind, është një agjenci e cila ofron shërbime për programe që kanë në qëndër kryesisht studentët shqiptarë të cilët dëshirojnë të përfitojnë përvoja të shkëmbimit kulturor, të formohen dhe kualifikohen jashtë Shqipërisë që të jenë të përgatitur të përballen me sfidat dhe dinamikën e globalizimit. Misioni ynë është që nëpërmjet programeve tona, të ndihmojmë njerëzit të kuptojnë, përthithin njohuri dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në mënyrë që të jetojnë në harmoni me diversitetin e Botës dhe t’u bëjnë ballë sfidave të globalizimit.
Tandek u themelua në Shkurt 2013 dhe vazhdon të operojë suksesshëm si agjenci që siguron cilësi, besueshmëri, korrektësi dhe seriozitet në shërbimet që ofron. Tandek siguron profesionalizëm, korrektësi dhe besueshmëri në shërbimet që ofron.

“Unë mbaj mend të gjitha emocionet në ditët e para të krijimit të qendrës tonë dhe unë jam po aq i pasionuar tani për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të këshillimit.”

Erion KosovrastiCo-Founder

Skuadra jonë

Erion Kosovrasti

Drejtor Ekzekutiv

Drenica Rrahmani

Program Director

Sara Myrteza

Asistente Administrative

Sign In Tandek Albania

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password