Warning: The magic method CityBook_Addons::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-addons.php on line 90

Warning: The magic method Esb_Class_User::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-user.php on line 64

Warning: The magic method CTH_Woo_Payments::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-woo-payments/citybook-woo-payments.php on line 88
Blog - Tandek
Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Our Last News

Çfarë thonë agjentët për trendin e studimeve jashtë vendit? Cili vend kryeson edhe pas perceptimeve të ndryshme mbi trendin e zgjedhjes së destinacioneve post pandemisë? Navitas, lider në ofrimin e shërbimeve për edukim global ka kryer nje sërë sondazhesh ku më e fundit (Mars 2021) përfshin 900 agjentë dhe 73 vende në të gjithë botën. …

 • May 24, 2021
 • 926
 • Comments Off on Rriten kërkesat për të studiuar në SHBA, Kanada dhe MB në 2021
Read more

395 universitete dhe kolegje, të cilat ofrojnë rreth 50.000 programe studimi. Aplikimet bëhen nëpërmjet UCAS Afate të ndryshme aplikimi në universitete Përfitohen BURSA Tarifat e akomodimit janë më të larta në qytetet e mëdha Duhet të aplikoni për vizë & të çertifikoni gjuhën (IELTS,TOEFL,Duolingo) Akomodimi në kampus është më i rekomandueshëm për studentët e vitit …

 • September 29, 2021
 • 1010
 • Comments Off on 7 Gjërat që duhet të dini rreth studimeve në Mbretërinë e Bashkuar
Read more

Nëse jeni duke menduar të aplikoni për master, mund të pyesni veten nëse përfitimet që do merrni e tejkalojnë koston e tij (spoiler, they do!). Na lejoni t’ju tregojmë se si ju mund ta përdoni diplomën tuaj Master për të ndërtuar karrierën tuaj. Ndërtoni aftësitë tuaja Para se të hidheni në numrat e punësueshmërisë, le …

 • September 16, 2021
 • 841
 • Comments Off on Sa ndikim ka Masteri në punësimin tuaj
Read more

Mendimi i të folurit publik është i mjaftueshëm për shumicën prej nesh që të na “këputen gjunjët”. Në fund të fundit të mësojmë të shprehim idetë tona në publik kërkon praktikë dhe disa këshilla të thjeshta që mund të bëjnë çdo kënd të shkëlqejë në ‘Public Speaking’. Po ju prezantojmë 4 nga mënyrat efektive Fokusohu …

 • September 16, 2021
 • 925
 • Comments Off on 4 Mënyra për të kontrolluar nervozizmin e të folurit në publik
Read more

Përgjithësisht, programet Bachelor of Arts përqëndrohen tek shkencat humane, ndërsa programet Bachelor of Science kanë në fokus matematikën dhe shkencat. Të zgjedhësh një degë është një detyrë shumë sfiduese për pjesën më të madhe të studentëve.  Le të themi se disiplinën e zgjodhëm, po programin? Bachelor of Arts apo Bachelor of Science? Disa kolegje/universitete ofrojnë …

 • September 14, 2021
 • 813
 • Comments Off on Si të dallojmë Bachelor of Arts nga Bachelor of Science
Read more

Të studioja në SHBA ka qenë një ëndërr e imja që në fillimet e shkollës së mesme. Isha e sigurt që do ta realizoja një ditë, por ende nuk e dija se ç’rrugë duhet të ndiqja. Në kërkimet e mia për asistencën e duhur, u njoha me TANDEK. Unë kam dëgjuar për TANDEK në Mars …

 • August 9, 2021
 • 829
 • Comments Off on Sukseset e njëpasnjëshme të Elenës – Tani FITUESE e Bursës 95% në SHBA, dikur pjesëmarrëse e programit exchange (AYP).
Read more

Të zgjedhësh ku dhe çfarë të studiosh gjithmonë do jetë konfuzuese për studentët. Konsultimi me njerëz të trajnuar dhe të çertifikuar është mënyra më e mirë për të bërë zgjedhjen e duhur. Për t’ju orientuar sado pak, po ju drejtojmë hapat që duhet të ndiqni për aplikime të suksesshme. Destinacioni Çdo student si pikënisje duhet …

 • June 25, 2021
 • 1603
 • Comments Off on Çfarë duhet të dish përpara se të aplikosh në një universitet jashtë vendit
Read more

Numri i studentëve të pranuar nga universitetet në Suedi është rritur ndjeshëm për vitin akademik 2021 sipas statistikave nga Këshilli Suedez i Arsimit të Lartë. Shifrat tregojnë se në vitin 2021, numri i studentëve të pranuar që nuk ishin arsimuar më parë në Suedi ishte rritur nga 27,746 vitin e kaluar në 28,666. Studentët e …

 • June 21, 2021
 • 1328
 • Comments Off on Rriten pranimet e studentëve nga universitetet në Suedi
Read more

Ngarkesa e sezonit, volumi i lëndëve për tu përvetësuar nuk i favorizon gjëndja e ngarkuar emocionale. Vullneti edhe qetësia janë çelësi kryesor për arritjen e rezultatit që dëshironi. Disa këshilla që mund t’ju vijnë në ndihmë i gjeni më poshtë: Organizohu Mundohu të sigurosh kohën e duhur për të përvetësuar secilën lëndë. Organizo mënyrën e …

 • June 11, 2021
 • 986
 • Comments Off on 5 mënyra për të përballuar stresin e provimeve
Read more

Maturantët shqiptarë shpejt do të mbyllin ciklin e studimit të gjimnazit i cili finalizohet me testet e detyruara si; gjuhë e huaj, gjuhë shqipe dhe letërsi, matematikë dhe lëndë me zgjedhje. Teksa koha kalon, emocionet shtohen… Koha është e çmuar dhe meqënëse maturantët kanë 4 ditë kohë që të përvetësojnë njohuritë e fituara për çdo …

 • June 8, 2021
 • 976
 • Comments Off on ZBATONI 10 KËSHILLAT PËR PËRGATITJEN E PROVIMEVE
Read more

Shkollat Ivy League janë universitete elitare të përzgjedhura në bazë të një selektiviteteti të lartë. Nese jeni duke konsideruar të aplikoni për një Master në SHBA, më poshtë do të gjeni disa informacione esenciale për to. Cilat shkolla Amerikane janë Ivy League? Harvard University (Massachusetts) Yale University (Connecticut) Princeton University (New Jersey) Columbia University (New York) Brown University (Rhode Island) …

 • May 29, 2021
 • 1078
 • Comments Off on Çfarë janë shkollat Ivy League?
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password