Warning: The magic method CityBook_Addons::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-addons.php on line 90

Warning: The magic method Esb_Class_User::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-add-ons/includes/class-user.php on line 64

Warning: The magic method CTH_Woo_Payments::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/tandek.al/httpdocs/wp-content/plugins/citybook-woo-payments/citybook-woo-payments.php on line 88
May 2021 - Tandek
Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Month: May 2021

Shkollat Ivy League janë universitete elitare të përzgjedhura në bazë të një selektiviteteti të lartë. Nese jeni duke konsideruar të aplikoni për një Master në SHBA, më poshtë do të gjeni disa informacione esenciale për to. Cilat shkolla Amerikane janë Ivy League? Harvard University (Massachusetts) Yale University (Connecticut) Princeton University (New Jersey) Columbia University (New York) Brown University (Rhode Island) …

 • May 29, 2021
 • 865
 • Comments Off on Çfarë janë shkollat Ivy League?
Read more

Qeveria Kanadeze ka hapur një rrugë të re për marrjen e rezidencës së përhershme për më shumë se 90,000 punëtorë dhe studentë me diploma ndërkombëtare. Punëtorë të kualifikuar janë ata që janë të profesionalizuar në fushat e Kujdesit Shëndetësor, Prodhimit dhe Transportit. Shumë nga këta punëtorë kanë qënë kontribues thelbësor, në luftën e Kanadasë kundër …

 • May 26, 2021
 • 1097
 • Comments Off on Kanadaja, një mundësi e re emigrimi për studentët me diplomë ndërkombëtare
Read more

Çfarë thonë agjentët për trendin e studimeve jashtë vendit? Cili vend kryeson edhe pas perceptimeve të ndryshme mbi trendin e zgjedhjes së destinacioneve post pandemisë? Navitas, lider në ofrimin e shërbimeve për edukim global ka kryer nje sërë sondazhesh ku më e fundit (Mars 2021) përfshin 900 agjentë dhe 73 vende në të gjithë botën. …

 • May 24, 2021
 • 730
 • Comments Off on Rriten kërkesat për të studiuar në SHBA, Kanada dhe MB në 2021
Read more

Rutgers University është bërë universiteti i parë në SHBA, i cili kërkon vaksinimin e studentëve para se ata të shkojnë në kampus në Shtator 2021. Ky vendim është marrë si rrjedhojë e deklaratës se presidentit Biden, i cili ka siguruar, që të gjithë Amerikanët do të vaksinohen deri në fund të Majit. Përjashtime do ketë …

 • May 22, 2021
 • 697
 • Comments Off on A do të kërkojnë kolegjet vaksinimin e studentëve që të kthehen në kampus në Shtator 2021?
Read more

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password