Bursa universitare Bachelor dhe Master për studentë

01 .

Bursa universitare Bachelor dhe Master

 Sistemi i arsimit të lartë Amerikan  është i njohur gjerësisht të jetë një nga më të mirët në botë, por kostoja e lartë e shkollimit dhe shpenzimet e jetesës mund të dekurajojnë studentët nga ndjekja e ëndrrës së tyre për një bachelor ose diplomë master në SHBA .

Tandek, negocion bursa për studentët të cilët duan të studiojnë në kolegje dhe universitete Amerikane. Ne i ofrojnë studentëve bursa të shumta në programin e zgjedhur, deri në 60% zbritje përgjatë gjithë shkollimit, paketë (akomodim dhe ushqim) në më shumë se 100 universitete në të gjithë Shtetet e Bashkuara; nga California në New York dhe shumë vende të tjera. Ne jemi të angazhuar për të bërë arsimin e lartë në SHBA të përballueshëm për të gjithë ju, në menyrë që ju studentë të keni mundësinë të ndiqni kolegje dhe universitete Amerikane të akredituara në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare me një çmim të përballueshem.

02 .

Tarifat

Çmimet fillojnë nga $ 15,000 në vit përfshirë shkollim, strehim dhe ngrënien, dhe depozitat. Nga viti 2013 – 2018  studentët tanë morën bursa për uljen shkollimin deri në $ 20,000 në vit, me një çmim mesatar të bursave prej  $10.000 për student. Kjo është afërsisht $40,000 në kursime për 4 vjet !

03 .

Si funksionon:

  • Ne shqyrtojmë kërkesën paraprake të studentit për të siguruar nëse studenti kualifikohet
  • Studenti paguan tarifën e aplikimit
  • Brenda 7 ditëve ne ofrojmë studentëve deri në 5 oferta me bursë
  • Studenti zgjedh universitetin apo kolegjin e preferuar
  • Përfundimi i proçedurave
04 .

Kushtet e aplikimit për bursë:

  • Mesatare mbi 6.75 (gjimnazi ose universiteti)
  • TOEFL iBT 61-79 pikë
Click here to open form

Sign In Tandek Albania

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password