Work and Travel Francë

Work and Travel ne Francë

Programi “Work and Travel ne France” është program i shkëmbimit kulturor për të rinjtë e huaj që dëshirojnë të fitojnë përvojë pune dhe jetese në Francë. Në këtë mënyrë, ju zbuloni atraksionet bregdetare të Cote d’Azur, vendpushimet e skive të Alpeve, plazhet e Atlantik-ut, bukuritë e Provence apo sharmin e Parisit. Ju keni mundësi të zgjidhni destinacionin tuaj dhe industrinë franceze që ju dëshironi të punoni. Një mundësi unike për të financuar qëndrimin tuaj, zbulimin e vendeve me burime të panumërta kulturore, natyrore dhe njerëzore nëpërmjet punës së garantuar.

Kushtet për të marrë pjesë

 • Mosha: 18-35 vjeç
 • Student me kohë të plotë i një institucioni të arsimit të lartë.
 • Pasaportë e vlefshme për kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj
 • Nivel mesatar i frëngjishtes
 • Fonde te mjaftueshme financiare gjate qëndrimit tuaj
 • Kohëzgjatja: deri në 3 muaj gjatë pushimeve verore shkollore

Asistencat e Tandek dhe sponsorit pas mbërritjes

 • Ndihmë dhe informacion
 • 2 netë sigurim strehimi në momentin e mbërritjes
 • Ndihma dhe udhëzime për marrjen e lejes së përkohshme të punës
 • Këshillim për të adresuar qëndrimin tuaj, takim për informacion praktik…)
 • Udhëzues për pjesëmarrësit, në frëngjisht
 • Rregullim i CV-së dhe letrës suaj të motivimit
 • Akses në internet
 • Qasja në vendet e hapura të punës, informacion për akomodimit dhe për hapjen e një llogarie bankare
 • Informacion mbi sistemin e taksave vendore
 • Asistencë gjatë gjithë qëndrimit tuaj
 • Kartë telefonit për thirrjet tuaja ndërkombëtare
 • Organizime social-kulturore, vizita, ekskursione …

Opsioni “Pozicioni i punës i garantuar” ofron

 • Një ofertë pune nga një punëdhënës në Francë (në hotel, restorant, shitje, qëndra pushimi apo tjetër që kërkon trajnim të veçantë)
 • Siguracion shëndetësor dhe siguracion për aksidentet
 • Ndihmë dhe informacion para nisjes tuaj
 • 2 netë strehim në arritje
 • Takimi orientimi pas mbërritjes (këshilla për të adresuar qëndrimin tuaj, informacion praktik …)

Na kontaktoni për më shumë informacion në info@tandek.al

Informacione të tjera:

Aleanca Franceze Tiranë

Ambasada Franceze Tiranë

Sign In Tandek Albania

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password