Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Gjimnaz në Francë - Hosted By

0
Add Review Viewed - 229

Të gjithë e dashurojnë Francën! Vendi që i ka të gjitha – jeta Pariziene, dielli ne Rivierën Franceze, ski nëpër Alpe!

Gjimnaz në Francë

Shkollat Franceze njihen për standartet e larta dhe gjimnazi quhet ”le lycée” dhe zjat tre vite. Në vitin e dytë, gjimnazistët zgjedhin një nga katër orientimet:

 • Shkenca
 • Literaturë
 • Ekonomi ose,
 • Teknologji

Nxënësit që marrin pjesë në këtë program “exchange” futen në vitin e dytë për pjesën e literaturës. Nxënësit duhet të kenë studiuar për të paktën dy vite Frengjisht përpara se të aplikojnë.

Croissants dhe kultura

Në Franë, kultura e ushqimit dhe e kafesë janë pjesë shumë e rendësishme e jetës. Shumë krenarë për ushqimin e tyre, për qytetet e mrekullueshme, plazhet, artin dhe atraksionet turistike, Francezët e dashurojnë vendin e tyre. Familja juaj mikpritëse, do të sigurohet që koha që ju do të kaloni në Francë, do t’ju mbetet ndër mend për një kohë të gjatë.

 

Kohëzjatja

 • Academic Year Program – Një vit akademik
 • Semester – Një semester

Kriteret

 • Mosha: 15–18 vjec në momentin e fillimit të programit
 • Akomodimi dhe ushqimi: Në familje (i përfshirë në cmim)
 • Programi fillon në: Gusht dhe Janar
 • Gjuha: Dy vite Frengjisht
 • Vendndodhja: Rennes, Perpignan, Lyon, Nancy, Paris
 • Viti shkollor: Shtator – Qershor
 • Orari i shkollës: 8:00 – 18:00 (E hënë – E enjte) 8:00 – 12:00 ( E premte)
 • Udhëtime opsionale: fundjavë në Londër, fundjavë për ski në Norvegji dhe udhëtim në Nice, nuk përfshihen në tarifën e programit.

Karakteristika

 • Full Time

Requirements :

Language
2 Vite Frengjisht
Motivation Letter
No
Reference Letter
No
Kohëzgjatja e programit 20- 40 Jave

Tarifa

Çmimi : 9,500.00€ - 10,000.00€

Vëndi / Kontakte

Claim listing: Gjimnaz në Francë

Reply to Message

New Event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password