Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel
High School Closed

Gjimnaz në Francë - Hosted By

0
Add Review Viewed - 1599

Të gjithë e dashurojnë Francën! Vendi që i ka të gjitha – jeta Pariziene, dielli ne Rivierën Franceze, ski nëpër Alpe!

Gjimnaz në Francë

Shkollat Franceze njihen për standartet e larta dhe gjimnazi quhet ”le lycée” dhe zjat tre vite. Në vitin e dytë, gjimnazistët zgjedhin një nga katër orientimet:

 • Shkenca
 • Literaturë
 • Ekonomi ose,
 • Teknologji

Nxënësit që marrin pjesë në këtë program “exchange” futen në vitin e dytë për pjesën e literaturës. Nxënësit duhet të kenë studiuar për të paktën dy vite Frengjisht përpara se të aplikojnë.

Croissants dhe kultura

Në Franë, kultura e ushqimit dhe e kafesë janë pjesë shumë e rendësishme e jetës. Shumë krenarë për ushqimin e tyre, për qytetet e mrekullueshme, plazhet, artin dhe atraksionet turistike, Francezët e dashurojnë vendin e tyre. Familja juaj mikpritëse, do të sigurohet që koha që ju do të kaloni në Francë, do t’ju mbetet ndër mend për një kohë të gjatë.

 

Kohëzjatja

 • Academic Year Program – Një vit akademik
 • Semester – Një semester

Kriteret

 • Mosha: 15–18 vjec në momentin e fillimit të programit
 • Akomodimi dhe ushqimi: Në familje (i përfshirë në cmim)
 • Programi fillon në: Gusht  dhe Janar
 • Gjuha: Dy vite Frengjisht
 • Vendndodhja: Rennes, Perpignan, Lyon, Nancy, Paris
 • Viti shkollor: Shtator – Qershor
 • Orari i shkollës: 8:00 – 18:00 (E hënë – E enjte) 8:00 – 12:00 ( E premte)
 • Udhëtime opsionale: fundjavë në Londër, fundjavë për ski në Norvegji dhe udhëtim në Nice, nuk përfshihen në tarifën e programit.

Amenities

 • Full Time

Requirements :

Language
2 Vite Frengjisht
Motivation Letter
No
Reference Letter
No
Program Duration 20- 40 Jave

Price Range

Price : 9,500.00€ - 10,000.00€

Location / Contacts :

  Claim listing: Gjimnaz në Francë

  Reply to Message

  Sign In Tandek

  For faster login or register use your social account.

  or

  Account details will be confirmed via email.

  Reset Your Password