Të rejat
 • Australi, Kanada, SHBA, Angli, Zelande e Re, Austri, Gjermani, Zvicër! Super ofertë e limituar për muajin Gusht 2016!

 • Burse studimi në Zelandë të Re

 • Kampe Verore në Europë, Angli, SHBA dhe Kanada!

 • Australia më pranë se kurrë! Melburne, mësoni Anglisht me këtë SUPER OFERTE!

 • Kamp Veror në Isle of Wight – Angli

 • Mësoni Anglisht në New York ! Super Promocion Verë 2014

Edukimi në Zelandë

DESHMITARET

 • Tandek me dha mundesine e jashtezakonshme per te qendruar dhe studiuar ne NYC. I falenderoj shume dhe i uroj sa me shume fat.

  Stiven Vojka
  SHBA
 • U jam vertete mirenjohese dhe kete vjeshte une do te nisem me studime. Jua rekomandoj te gjithe studenteve qe e shohin te ardhmen e tyre ne nje Universitet te huaj.

  Linda Metaliaj
  Master Hollandë

Australia Unlimited Education

Akreditimet