Blog

d

Mendimi i të folurit publik është i mjaftueshëm për shumicën prej nesh që të na “këputen gjunjët”. Në fund të fundit të mësojmë të shprehim idetë tona në publik kërkon praktikë dhe disa këshilla të thjeshta që mund të bëjnë çdo kënd të shkëlqejë në ‘Public Speaking’. Po ju prezantojmë 4 nga mënyrat efektive Shmangni …

Read more

395 universitete dhe kolegje, të cilat ofrojnë rreth 50.000 programe studimi. Aplikimet bëhen nëpërmjet UCAS Afate të ndryshme aplikimi në universitete Përfitohen BURSA Tarifat e akomodimit janë më të larta në qytetet e mëdha Duhet të aplikoni për vizë & të çertifikoni gjuhën (IELTS,TOEFL,Duolingo) Akomodimi në kampus është më i rekomandueshëm për studentët e vitit …

Read more

Nëse jeni duke menduar të aplikoni për master, mund të pyesni veten nëse përfitimet që do merrni e tejkalojnë koston e tij (spoiler, they do!). Na lejoni t’ju tregojmë se si ju mund ta përdoni diplomën tuaj Master për të ndërtuar karrierën tuaj. Ndërtoni aftësitë tuaja Para se të hidheni në numrat e punësueshmërisë, le …

Read more

Çfarë thonë agjentët për trendin e studimeve jashtë vendit? Cili vend kryeson edhe pas perceptimeve të ndryshme mbi trendin e zgjedhjes së destinacioneve post pandemisë? Navitas, lider në ofrimin e shërbimeve për edukim global ka kryer nje sërë sondazhesh ku më e fundit (Mars 2021) përfshin 900 agjentë dhe 73 vende në të gjithë botën. …

Read more

Sign In Tandek Albania

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password